Op Rijstal Venhof staat de paardensport centraal. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons onder vakkundige en gecertificeerde instructie leren paardrijden of zelfs hun kennis opfrissen. Voor dit doel staat een groot aantal manegepaarden van verschillende grootte, ras en onderwijsniveau klaar. Maar Rijstal Venhof biedt ook de kans om privé-paarden te stallen en ook voor deze zijn optimale bewegings- en trainingsomstandigheden geboden. In aanvulling op de opleiding en de examen FNRS Ruiter- en Menbewijs organiseren wij ook regelmatig kleine en grote concours in het kader van de FNRS F-proeven. De aangrenzende Nationaal Park “De Meinweg” biedt bovendien een uitgebreid en goed onderhouden netwerk van ruiterpaden voor lange buitenritten. Maar zelfs wie zijn paard liever aanspant en met de koets op de weg wil zijn, zit bij Rijstal Venhof precies goed.

Begeleide buitenritten 
Wat is er nu mooier dan genieten op een heerlijke zonnige dag van een prachtige rit door de natuur op een paard! En zeker wanneer dit natuurgebied in de Meinweg ligt.
Will je ook een keer mee op een begeleide buitenrit op onze brave manegepaarden? Ook geschikt voor beginners. Bel of mail ons voor meer informatie.

 

Huifkartocht

Plan een huifkartocht door de Meinweg. Onze huifkar biedt plaats voor 20 personen, ook geschikt voor rolstoelen. 1 uur huifkartocht kost 75 Euro. Nog een picknick erbij? Dat kan. Wij organiseren voor u een leuke dag voor u bedrijfsuitje of familiefeest.

Koetstocht

Wat dacht je van een romantische koetstocht?
1 uur koetstocht voor 75 Euro

 

Poetscursus

Voor de kleine ruitertjes is er elke zaterdag tussen 14 u en 15 u een snuffelcursus. Per kind 5,- Euro

                 

 

Kinderfeest bij Venhof

Nog geen idee voor je kinderfeestje? Wij organiseren voor jullie een onvergetelijke dag.

Kinderfeestarrangement “ponyrijden”(17,50 Euro p.p.)

  • 2 uur Pony verzorgen, ponyrijden, spelletjes met ponys
  • ranja, frietjes met frikandel of pannenkoek